Skip to main content

Det vakte store protester, da Fredericia Kommune i efteråret 2019 valgte firmaet Sundplejen som ny udbyder af privat hjemmepleje i Fredericia.Prisen var urealistisk lav, mente Kære Pleje, som senere førte det videre til en juridisk kamp. To gange i år har Klagenævnet for Udbud så afsagt kendelser om pleje-striden. Det skriver Fredericia Dagblad. Fredericia Kommune har nu besluttet, at udbuddet skal gå om. Det skal foregå hen over efteråret og vinteren. “Vi er bestemt tilfredse med, at udbuddet skal gå om. Vi mener jo, vi skulle have vundet udbuddet,” siger driftschef Frank Lynbech fra Kære Pleje til Fredericia Dagblad. Læs kommunens forklaring på, hvad der er sket her

Vil du læse resten af artiklen?

Prøv OPS-Indsigt gratis i 4 uger

Få adgang med det samme - ingen binding - ingen kreditkort 4 ugers gratis prøveperiode

Log ind

Leave a Reply