Skip to main content

I 2011 vandt Meyers Kantiner første gang udbuddet om driften af Snapstinget og mødeforplejning i Folketinget. Siden da har op mod 500 politikere og besøgende hver dag sat sig til bords på Christiansborg for at nyde et måltid forankret i dansk kokkehåndværk og et fagligt kodeks om god smag.

Den 1. juli 2020 påbegyndte Meyers Kantiner og Folketinget en tredje samarbejdsperiode ovenpå den tredje udbudsrunde.

En unik platform:

Kontrakten handler om mere end bare gæsteantal og økonomi, hvis man spørger administrerende direktør i Løgismose Meyers og Meyers Kantiner, Jesper Uggerhøj:”At drive kantiner og skabe madoplevelser i Folketinget er en opgave, som vi igen går til med stor ydmyghed. Det er en helt unik platform til at kunne vise Folketingets medlemmer, samt gæster fra ind- og udland, hvad det danske kongerige kan tilbyde af lokale og gerne økologiske kvalitetsråvarer,” siger han.

Ambitionen med at vinde Folketinget handler i følge Meyers blandt andet om at skabe velsmag og værtskab, der både trækker på den danske madlavnings rødder, men også peger mod en mere grøn fremtid, hvor bæredygtighed, klima og madspild er vigtige indsatsområder.

Vil du læse resten af artiklen?

Prøv OPS-Indsigt gratis i 4 uger

Få adgang med det samme - ingen binding - ingen kreditkort 4 ugers gratis prøveperiode

Log ind

Leave a Reply