Skip to main content

OPS-Indsigt har tidligere beskrevet, hvorledes Mercell-gruppen har opkøbt en lang række platforme for udbud. Med opkøbet af True Link annoncerer Mercel-Gruppen sit femte virksomhedsopkøb i Norden inden for de seneste 12 måneder.

Med opkøbet udvider Mercell-Gruppen sit markedsfokus også at fokusere på markedet inden for kontraktstyring, Contract Management, e-handel og indkøbsanalyse med videre

TrueLink er i dag udbredt og accepteret blandt nogle af landets største kommuner.

“Som den førende platform for offentlige e-udbud i Norden vil Mercell også gerne gå forrest i samarbejdet mellem indkøber og leverandør, efter kontrakten tildeles. Vi er derfor rigtig glade for at kunne annoncere vores andet virksomhedsopkøb i dette område.” siger Terje Wibe, administrerende direktør i Mercell i en pressemeddelelse.

Fortsætter som selvstændigt selskab

På True Links hjemmeside kan man læse, at strategien bag salget er at fokusere på kundernes behov som ordregiver og tilbudsgiver i hele værdikæden. Her under elementer som markedsanalyse, markedsdialog, udbud og Contract Management og fakturabehandling.

TrueLink A/S fortsætter som selvstændigt selskab i Mercell-Group og Per Hedeboe Jensen fortsætter som CEO. I den sammenhæng skriver Per Hedebo Jensen i en pressemeddelelse.

“Jeg ser en spændende synergi i samspillet mellem Mercell-gruppens pre-award udbudsløsninger og vores ordregiver og tilbudsgiver komplementære services. Blandt andet inden for dekommende krav til digital samhandel. Noget som vi allerede hjælper vores offentlige og private kunder med”

Har skabt sig en førerposition, der kan ende med et brand

Det vurderes af eksperter i branchen at Mercell-gruppen via de her strukturelle opkøb har skabt sig en klar førerposition på markedet.

Direktøren for Mercell-Danmark Kevin Leig Bengtsson har tidligere sagt til OPS-Indsigt:

”Jeg tror, vi ender med et enkelt brand, og det er planen.., at ensrette tingene, så det flag, vi operere under, kan blive mere tydeligt.”

Om TrueLink  

TrueLink blev stiftet i 2009 og er en samhandelsplatform, som er specialiseret i at hjælpe virksomheder med at udvikle, vedligeholde og optimere digital samhandel. 

De tilbyder en komplet digital samhandelsplatform, der skaber pålidelige og effektive udvekslinger af digitale ordrer, e-fakturaer og andre forretningsdokumenter mellem indkøbere og leverandører.  

Vil du læse resten af artiklen?

Prøv OPS-Indsigt gratis i 4 uger

Få adgang med det samme - ingen binding - ingen kreditkort 4 ugers gratis prøveperiode

Log ind

Leave a Reply