Skip to main content

Er din virksomhed compliant?I et indlæg udgivet af Advokathuset Horten kan man læse mere hvordan virksomheder ved egen indsats kan få vurderet om de er på rette kurs. 

Horten sætter  her fokus på compliance inden for seks juridiske områder og beskriver kort hvordan man kan anvendes deres compliancetest.Læs mere Vinderen af CSR People Prize 2019 fundet. 

De Forenede Damvaskerier (DFD) var nomineret for deres deltagelse i projektet ”Kvinder i job”, som de er en del af sammen med Frederiksberg Kommune og organisationen Bydelsmødre.Projektet har fokus på at få flere indvandrerkvinder ind på arbejdsmarkedet, da størsteparten har haft ringe eller ingen kontakt med arbejdsmarkedet. Læs mere her om hvordan DFD sparede samfundet for 15 millionerkroner: 

Virksomheder mister pludseligt konsulentopgaver for staten: “En politisk beslutning”

Mens forhandlingerne om finansloven befinder sig i sin sidste fase, melder flere virksomheder om aflyste konsulentopgaver for staten. Det tyder på en politisk beslutning, lyder det fra Dansk Industri og Dansk Erhverv. Læs mere på  Policy Watch Er det kommunen der skal hente dit affald?I Danmark har vi 362 kommunale genbrugspladser og relativt uensartede metoder til sortering af vores affald.Er det vigtigt for borgeren, hvem der tømmer vores skraldespand? Det spørgsmål har Dansk Erhverv stillet i en nylig gennemført befolkningsundersøgelse.  Hele 40 pct. har slet ingen holdning til, om kommunen eller en privat leverandør løser opgaven bedst.

Samtidig ser vi flere og flere eksempler på, at opgaver, der tidligere har været løst af private, hjemtages og løses af kommunen. Læs mere om hvad Markedschef Morten Jung fra Dansk Erhverv skriver til borgerne i Hvidovre Kommune

Dansk Industri: Gør det nemmere at lave offentlig-private partnerskaberI et debatindlæg på Altinget skriver branchedirektør Jakob Scharff at det skal være nemmere at inddrage private investeringer i velfærden gennem offentlig-private partnerskaber. Der er ganske enkelt brug for et kompetencecenter for partnerskaberne og bedre mulighed for at sammenligne økonomi i projekterne. En tanke der tidligere også har været lanceret på Folkemødets OPS-SceneLæs mere 

Vil du læse resten af artiklen?

Prøv OPS-Indsigt gratis i 4 uger

Få adgang med det samme - ingen binding - ingen kreditkort 4 ugers gratis prøveperiode

Log ind

Leave a Reply