Skip to main content

Hovedstadens budgetaftaler byder offentlig-privat samarbejde velkommenDansk Industri har nærlæst budgetaftalerne i hovedstadsområdet og igen i år ønsker en bred skare af kommuner at udnytte fordelene ved offentlig-privat samarbejde til at opnå bedre kommunal velfærd. I hovedstadskommunerne er der særligt fokus på etablering af friplejehjem, rengøringsudbud samt automatisering af administrationsopgaver – Læs hele artiklen herChristian Have – kunst, kultur og konkurrenceevneDansk Erhverv udgav i denne uge et nyt afsnit af “eksperten på ærten” med Christian Have, der i samtale med Markedschef Morten Jung bl.a. drøfter hvad kunst og kultur betyder for konkurrenceevnen.  – Find podcast herIKAs Dialoggruppe har holdt sit årlige 12-12 møde Her kunne leverandører og ordregivere, som er medlemmer af IKAs Dialoggruppe, samt gæster udefra  mødes. Det overordnede tema for mødet var: Hvordan får vi hul på dialogen om og et fælles sprog for bæredygtighed og cirkulær økonomi?Læs opslag her

Vil du læse resten af artiklen?

Prøv OPS-Indsigt gratis i 4 uger

Få adgang med det samme - ingen binding - ingen kreditkort 4 ugers gratis prøveperiode

Log ind

Leave a Reply