Skip to main content

Da den unge Simon Kollerup blev udnævnt til erhvervsminister i Mette Frederiksens regering, var der mange fra erhvervslivet, der reagerede afventende på udnævnelsenEfter 100 dage lader det nu til at tonerne har ændret sig. Ministeren for i hvert fald flere rosende ord med på på vejen. Skriver Berlingske. Hos både Dansk Erhverv og Dansk Industri udtaler direktørerne sig positivt om den kun 33-årige ministers foreløbige arbejde i ministeriet. “Jeg ser ham som en vigtig medspiller. Det er klart, at mange ting skal stå deres test, men til dato oplever jeg ham som en ambitiøs, dynamisk, lyttende minister, som deler vores ambitioner om et stærkt erhvervsliv, der kan bidrage til udviklingen i samfundet,” siger  Lars Sandahl Sørensen, adm. direktør for Dansk Industri. Tilsvarende er fiskerne, som Simon Kollerup har været efter i sin tid som fiskeriordfører, positive. For selvom han ofte stødte hovedet sammen med Danmarks Pelagiske Producentorganisation, som organiserer storfiskerne, blev det altid gjort professionelt, udtaler direktør Esben Sverdrup-Jensen. 

Vil du læse resten af artiklen?

Prøv OPS-Indsigt gratis i 4 uger

Få adgang med det samme - ingen binding - ingen kreditkort 4 ugers gratis prøveperiode

Log ind

Leave a Reply