Eleverne fra 6. klasse på Seden Skole fortalte begejstret om deres egne kodede spil til børne- og ungerådmand, Susanne Crawley Larsen og Carsten Sørensen, Site Manager for Facebook's Data Center

Facebook og Odense Kommune indgår partnerskab om robotby-strategi

Odense kommune rækker hånden ud til partnerskaber med lokale it- og robotvirksomheder, for at strække økonomien og fremtidssikre uddannelsen af lærere, pædagoger, børn og unge.

Danske Shape lancerer leje af undervisningsrobotter

Skoler kan nu abonnere på undervisningsrobotter og reducere presset på den kommunale økonomi, da man ved leje lettere får råd at opfylde kravet om øget teknologiforståelse hos eleverne.
Hvis der er noget ukorrekt eller forkert i de svar, som Radio- og tv-nævnet har givet de tre tilbudsgivere, skal det rettes mener Kulturminister Rasmus Prehn (S)

Kammeradvokaten punkterer politisk ønske om genudbud af DAB-radio

Kammeradvokaten: Kun markante fejl kan give nyt dab-udbud.

Kommentar: For mange tudekiks omkring DAB-Udbud

Radio 24/7 tabte retten til en radiokanal, men kampen fortsætter uden for ringen. Er det et rimeligt markedsvilkår, at offentlige udbud suges ind i en bermudatrekant af politiske bundlinjer og besserwisser meninger?

Landsdækkende akut-nummer bliver forsinket. Nu skal opgaven i udbud

Regionerne har tidligere meldt ud, at det landsdækkende akut-nummer 113 var klar inden årsskiftet, men markedsanalysen viser potentiale for konkurrence. Derfor skal opgaven i udbud.
Fra venstre Martin Løbel CEO Cibicom Henrik Wej Petersen Direktør SEAS-NVE.

Partnerskab baner vejen for mere intelligente byrum

Intelligent styring af gadebelysning, affaldshåndtering og måleraflæsning gør byer og lokalsamfund mere bæredygtige, når potentialet i Internet of Things (IoT) udnyttes endnu mere. Nyt strategisk samarbejde mellem Cibicom og SEAS-NVE sætter fart på den udvikling.
Vandstandslogger bliver installeret i en sø i Egedal

Intelligente vandstandsmålinger sparer tid, giver overblik og tørre gummistøvler hos forsyningsselsk...

Det fælles kommunale vand- og spildevandsselskab NOVAFOS har fået udviklet en smart-løsning af NIRAS, der bl.a. giver online overvågning af vandstanden og spare medarbejderne for unødige feltbesøg.

Digitaliseringsstyrelsen brød udbudsloven

Klagenævnet for udbud har givet e-Boks medhold på en række væsentlige punkter, der er værd at bemærke ift. fremtidige udbud.
Netcompany har vundet det omstridte udbud med at levere digital post

Netcompany vinder levering af digital post over e-Boks

It-selskabet Netcompany har vundet det omstridte digitale udbud som vores digitale postbud af offentlige post, men dermed er problemerne ikke løst.

Nyt partnerskab skal styrke digitale kompetencer i danske SMV’er

Mindre danske virksomheder efterspørger hjælp til den digitale omstilling, som de står overfor i disse år. Nu kommer der en udstrakt hånd fra det landsdækkende partnerskab "Enter:Digital", som støttes af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

Du kan nu se frem til to digitale postkasser

Netcompany har vundet udbuddet om digital post til det offentlige. Det betyder, at du nu kan nu se frem til at skulle åbne to digitale postkasser.

Virtual Reality kan både øge den behandlingsmæssige succesrate og afhjælpe behovet for varme hænder

Siden 2007 er der i følge Danske regioner sket en fordobling af antallet af patienter i børne- og ungdomspsykiatrien. Det giver nogle helt særligt flaskehalsproblemer ude i kommunerne, når det fx drejer sig om udrulning af behandling til de unge.