I København udviser kommunen julesind overfor de ikke-kommunale plejehjem

Del artiklen:
Hos den selvejende plejeorganisation Fonden Marie-hjemmene er direktør Malene Størup tilfreds med, at Københavns Kommune nu begynder at følge aftalen mellem KL og regeringen om kompensation.
Hos den selvejende plejeorganisation Fonden Marie-hjemmene er direktør Malene Størup tilfreds med, at Københavns Kommune nu begynder at følge aftalen mellem KL og regeringen om kompensation. - Foto: Sophia Juliane Lydolph/Ritzau Scanpix/ Fonden Marie Hjemmene

Kun en uge efter at den nye regering var tiltrådt, fik friplejehjemmene en besked fra Københavns Kommune, der ligger helt i tråd med SVM-regerings intentioner om lighed mellem leverandører. ”Det er vi naturligvis glade for,” lyde det fra direktøren for Fonden Mariehjemmene.

Af Steen Houmark, redaktør af OPS-Indsigt, steen@nb-medier.dk