Privat aktør om lukningstruede kommunale tilbud: ”Lad os prøve inden det er for sent”

Del artiklen:
Et tvangslukket kommunalt botilbud er det nærmeste man kommer en konkurs af en offentlig institution. Alligevel høre man ikke meget til de store fagforbund i medierne.
Et tvangslukket kommunalt botilbud er det nærmeste man kommer en konkurs af en offentlig institution. Alligevel høre man ikke meget til de store fagforbund i medierne. - Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix / Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

Et kommunalt botilbud skal tvangslukkes efter et oparbejdet underskud på over 30 millioner. ”En privat leverandør vil lukke meget tidligere af hensyn til borgerne. Private holder ikke til den slags i medierne og kommunernes underskudsdækning er konkurrenceforvridende,” lyder det fra velfærdsaktør.

Af Steen Houmark, redaktør af OPS-Indsigt, steen@nb-medier.dk