Slagelse vil sende regningen fra tvangslukket botilbud videre til køberkommuner

Del artiklen:
I en tilsynsrapport om botilbuddet Rosenkildevej 87 - 89 i Slagelse påpeger Socialtilsynet, at der længe har været misforhold imellem tilbuddets realiserede omsætning og omkostninger.
I en tilsynsrapport om botilbuddet Rosenkildevej 87 - 89 i Slagelse påpeger Socialtilsynet, at der længe har været misforhold imellem tilbuddets realiserede omsætning og omkostninger. - Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

Socialtilsyn Øst har varslet et botilbud i Slagelse Kommune tvangslukket. Kommunen forventer at kunne sende et millionunderskud videre til køberkommunerne. Læs hvordan og om de berørte kommuner har en risikobuffer i deres budget til at dække den slags.

Af Steen Houmark, redaktør af OPS-Indsigt, steen@nb-medier.dk