Fremtidens ældre: Over 40 procent kender ikke til det frie valg

Del artiklen:
I Dansk Erhverv er man bekymret for, at vi får et A-hold uden om de offentligt finansierede frit-valgs-ordninger. Det samme gælder en forsker. Læs hvad der er op og ned.
I Dansk Erhverv er man bekymret for, at vi får et A-hold uden om de offentligt finansierede frit-valgs-ordninger. Det samme gælder en forsker. Læs hvad der er op og ned. - Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Spørger du fremtidens ældre, så er frit valg vigtig, men en ny undersøgelse viser, at rigtig mange ikke kender til det frie valg. Værst ser det ud i forhold til frit valg af plejehjem. Samtidig peger forskning på, at fremtidens ældre vil købe pleje uden om den offentlige model, hvis de har råd.

Af Steen Houmark, redaktør af OPS-Indsigt, steen@nb-medier.dk