Indkøb bliver ikke Statsministerens mærkesag i valgkampen

Del artiklen:
Foreningen af offentlige indkøbere (IKA) afholdte i denne uge deres årskonference med 500 deltagere og et tæt pakket program under temaet: Bæredygtige indkøb - Fra vision til praksis.
Foreningen af offentlige indkøbere (IKA) afholdte i denne uge deres årskonference med 500 deltagere og et tæt pakket program under temaet: Bæredygtige indkøb - Fra vision til praksis. - Foto: IKA/ Hennig Bagger/Ritzau Scanpix/sh grafik

”Vi er ikke som profession i et felt, der appellerer tydeligt til borgerne,” lyder det fra de offentlige indkøberes formand, Jesper Langkjær. Han repræsenterer et fagfelt, der i disse år træder ud af det offentliges backend og har fået de store dagsordner i hænderne, men hvad betyder skiftet?

Af Steen Houmark, redaktør af OPS-Indsigt, steen@nb-medier.dk