FOA: Vi agter ikke at give rum til hokus-pokus-firmaer i ældreplejen

Del artiklen:
Brugen af enkeltmandsvirksomheder som underleverandører i ældreplejen er også ødelæggende for de arbejdsgivere, som FOA har brugt tid på at aftale en overenskomst med, lyder det fra Thomas Enghausen.
Brugen af enkeltmandsvirksomheder som underleverandører i ældreplejen er også ødelæggende for de arbejdsgivere, som FOA har brugt tid på at aftale en overenskomst med, lyder det fra Thomas Enghausen. - Foto: Tim Kildeborg Jensen/Ritzau Scanpix og FOA

Næstformand for FOA Thomas Enghausen ser med bekymring på brugen af enkeltmandsfirmaer som underleverandører inden for ældreplejen. På baggrund af den seneste afgørelse fra Lønmodtagernes Garantifond anbefaler han kommunerne at gentænke deres klausuler. Læs hvad der er op og ned.

Af Steen Houmark, redaktør af OPS-Indsigt, steen@nb-medier.dk