Udbud af regionernes akuthelikoptere i fortsat turbulens

Del artiklen:
Tredje gang må være lykkens gang. Selvom man i regionerne mente, at udbudsprocessen var kørt korrekt, besluttede man alligevel på baggrund af en delkendelse fra Klagenævnet for Udbud at lade udbuddet gå om.
Tredje gang må være lykkens gang. Selvom man i regionerne mente, at udbudsprocessen var kørt korrekt, besluttede man alligevel på baggrund af en delkendelse fra Klagenævnet for Udbud at lade udbuddet gå om. - Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Med fire prækvalificerede kandidater til det turbulente udbud af lægehelikoptere og ny juridisk rådgiver skulle man tro, at regionerne var sikkert i hus, men en enkelt af kandidaterne har været involveret i karteldannelse.

Af Steen Houmark, redaktør af OPS-Indsigt, steen@nb-medier.dk