Skip to main content

Med opkøbet af to sociale tilbud styrker Altiden sin markedsposition på det specialiserede socialområde i en sådan grad, at virksomheden matcher de fleste gennemsnits kommuner med hensyn til antallet af pladser.

Med opkøbet af SK Reflekt ApS og Huset Reflekt ApS styrker Altiden yderligere sine tilbud målrettet børn og unge og kan nu tilbyde ca. 140 pladser på bosteder og behandlingstilbud over hele Danmark. 

Både Social Konsulenterne Reflekt og Huset Reflekt har de senest år haft en vækstmæssig fremgang i deres leverance tilbud målrettet børn, unge og familier, fremgår det af Proff.dk, når man ser på regnskabsresultaterne.

”SK Reflekt har været igennem en stor udvikling. Vi har valgt at blive en del af Altiden, blandt andet fordi det er en virksomhed kendt for kvalitet og med et værdisæt, som vi kan tilslutte os. Altiden har en stor organisation i ryggen, som vil sikre en fortsat udvikling for tilbuddene, ” siger Hans Avenstrup, direktør i SK Reflekt i et presseopslag.

Udvider med nyt fagområde

Opkøbet af de to sociale tilbud sker godt et år efter, at Altiden udvidede med et tilsvarende opkøb af Fonden Ecco`s aktiviteter, som nok var en overraskelse i branchen men ingenlunde første gang at Altiden stille og roligt overtog en social virksomhed. Ved dette opkøb lukker Altiden tilmed et nyt specialistområde ind i virksomheden og det glæder den administrerende direktør.

”Vi er meget glade for, at de to virksomheder har takket ja til at blive en del af Altiden, og at de har tillid til, at vi sammen fører det gode arbejde videre. SK Reflekts konsulenttilbud, der er et nyt område for Altiden, vil være med til styrke vores udviklingsindsatser målrettet børn og unge yderligere,” siger Miriam Toft, administrerende direktør i Altiden.

Miriam Toft og understreger, at selvom Altiden nu bliver en større aktør på socialområdet, ”så holder vi fast i vores tilgang med fokus på den enkelte og på at tilbyde individuelle forløb – for alle mennesker er forskellige, og ingen behov er ens.”

Om de nye virksomheder i Altiden

SK Reflekt blev grundlagt i 2007, og Huset Reflekt i 2017 af Hans Avenstrup og Morten Klintebjerg Hansen. Virksomhederne beskæftiger i dag godt 50 medarbejdere og er begge beliggende i Slagelse Kommune.

SK Reflekt tilbyder pædagogisk støtte og fleksible behandlingsindsatser til børn, unge, voksne og familier, hvor der er mistrivsel. SK Reflekt består af 30 professionelle konsulenter, som udfører relations- og andet behandlingsarbejde i tæt samarbejde med kommune og øvrige samarbejdspartnere.

Huset Reflekt er et botilbud på ni pladser målrettet børn og unge med særlige behov.

Altiden er en af Danmarks førende private velfærdsaktører med godt 2000 ansatte og leverer velfærdsydelser over hele Danmark. Altiden driver blandt andet plejecentre, bo- og opholdssteder, genoptræning.

Vil du læse resten af artiklen?

Prøv OPS-Indsigt gratis i 4 uger

Få adgang med det samme - ingen binding - ingen kreditkort 4 ugers gratis prøveperiode

Log ind

Leave a Reply