Tandlægekæder danner ny brancheforening

Del artiklen:
Tænderne skal højere på dagsordenen i den sundhedspolitiske debat. Det er målsætningen for den nye brancheorganisation Dansk Tandsundhed, der repræsenterer en række virksomheder på tandlægeområdet. (Arkivfoto)
Tænderne skal højere på dagsordenen i den sundhedspolitiske debat. Det er målsætningen for den nye brancheorganisation Dansk Tandsundhed, der repræsenterer en række virksomheder på tandlægeområdet. (Arkivfoto) - Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Bedre tandsundhed og uddannelse af flere tandlæger er nogle af hovedprioriteterne for tandlægekædernes nye brancheforening, Dansk Tandsundhed. ”Vi har i 15 år vidst, at der vil være voldsom mangel på tandlæger i 2030,” lyder det fra foreningens formand, der peger på, at der er flere håndtag at dreje på.

Af Steen Houmark, redaktør af OPS-Indsigt, steen@nb-medier.dk