Borgmester: ”Vi får en kæmpe udgift, hvis de private daginstitutioner trækker sig”

Del artiklen:
Borgmester Mogens Gade i Jammerbugt Kommune er godt og grundig ærgerlig over, at de radikale er gået med til en aftale, hvor man vil forhindre oprettelsen af nye private dagtilbud.
Borgmester Mogens Gade i Jammerbugt Kommune er godt og grundig ærgerlig over, at de radikale er gået med til en aftale, hvor man vil forhindre oprettelsen af nye private dagtilbud. - Foto: sh-grafik, Henrik Bagger og Erik Jepsen/Ritzau Scanpix

Jammerbugt Kommune rammes hårdt, hvis private dagtilbud trækker stikket, som følge af en ny model. Ejerleder Henrik Stæhr ser ikke, at forældrene står i kø for at overtage og omlægge de private til selveje. ”Forældrene vil gå til borgmesteren og sige; skaf mig en plads til mit barn!” siger han.

Af Steen Houmark, redaktør af OPS-Indsigt, steen@nb-medier.dk