Regeringen: Lokale medier skal have mere støtte

Del artiklen:
Kulturminister Joy Mogensen (S) oplyser, at en del af regeringens medieudspil kommer til at gå ud på at tage mediestøtte fra nationale medier og bruge på lokale og regionale medier i stedet. Det skal styrke den offentlige debat i alle dele af landet, siger ministeren.
Kulturminister Joy Mogensen (S) oplyser, at en del af regeringens medieudspil kommer til at gå ud på at tage mediestøtte fra nationale medier og bruge på lokale og regionale medier i stedet. Det skal styrke den offentlige debat i alle dele af landet, siger ministeren. - Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix (arkiv)

Lokale og regionale medier bør få en større bid af mediestøtten frem for de nationale medier. Det oplyser kulturministeren i forbindelse med, at regeringen fremlægger plan for at styrke lokalsamfund.

Af Ritzau, ritzau@ritzau.dk