I pose og i sæk – når der købes ind i den offentlige bermudatrekant

Del artiklen:
Offentlige indkøb handler om meget mere end pris, selv om det ofte er den der bestemmer, hvem der er vinder og hvem der er taber, men når skåltalerne er holdt kommer hverdagens krav.
Offentlige indkøb handler om meget mere end pris, selv om det ofte er den der bestemmer, hvem der er vinder og hvem der er taber, men når skåltalerne er holdt kommer hverdagens krav. - Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Corona har givet et offentligt vækstmarked for en række virksomheder og vækst er lig med succes, men hvor let er det egentlig? For en måned siden var Nemlig.com en populær virksomhed, lige nu er den midt i en shitstorm. Vi ser i denne analyse på en række vindere og tabere.

Af Steen Houmark, redaktør af OPS-Indsigt, steen@nb-medier.dk