Kommunerne vil transportere borgere til vaccination i egne busser

Del artiklen:
Taxa- og busbranchen står på spring for at køre ældre og svage borgere til vaccination, men nu kan kommunerne søge Motorstyrelsen om at bruge deres egne busser
Taxa- og busbranchen står på spring for at køre ældre og svage borgere til vaccination, men nu kan kommunerne søge Motorstyrelsen om at bruge deres egne busser - Foto: Svend åge Mortensen/Nf-Nf/Ritzau Scanpix

Taxa- og busbranchen bløder under coronakrisen og det har under hele krisen været et mantra, at det offentlige skulle understøtte den private sektor. Alligevel ser det nu ud til, at kommunerne selv vil stå for transporten af borgere til vaccination. Det er man skeptisk overfor i branchen.

Af Steen Houmark, redaktør af OPS-Indsigt, steen@nb-medier.dk