Skip to main content

KONKURRENCE – Du kan være med til at forudsige, hvad der sker i kommunerne næste år i NB-Kommunes nytårsquiz. Vinderen får en dejlig gavekurv, når vi skriver december 2021.Sætter Socialdemokratiet sig på mere end 50 borgmesterposter ved kommunalvalget i november 2021?Bliver flere borgmestre offentligt beskyldt for sexchikane? Disse og syv andre spørgsmål er alt, hvad du skal svare på for at deltage i konkurrencen om at blive den, der er bedst til at spå om kommunerne i 2021. 

Klik her og deltag i NB-Kommunes nytårsquiz

Vinderen af konkurrencen kåres i december 2021 og får en lækker gavekurv til en værdi af 500 kr.. Du kan muntre dig med spådomskunsten frem til 5. januar, 2021. Senest da skal vi have dine svar. Kig i krystalkuglen nu og bliv årets orakel:

Klik her og deltag i NB-Kommunes nytårsquiz

Vil du læse resten af artiklen?

Prøv OPS-Indsigt gratis i 4 uger

Få adgang med det samme - ingen binding - ingen kreditkort 4 ugers gratis prøveperiode

Log ind

Leave a Reply