Skip to main content

Sidst på dagen fredag fik HTH Køkkener besked fra Viborg Kommune. Køkkenforhandleren måtte ikke åbne lørdag.

– Vi føler os fanget som gidsler i en sag mellem to parter, og det koster os penge hver dag, siger HTHs direktør, Jesper Gylling Olsen, til TV MIDTVEST.

HTH Køkkener åbnede ellers for fire uger siden i en ny flot butik på Ålandsvej. Men nu har Viborg Kommune stoppet al aktivitet på to adresser – blandt andet i de lokaler, HTH ellers lige var åbnet i.

Det skyldes, at Bach Gruppen – der har været involveret i byggeriet – ikke har fået en ibrugtagningstilladelse. Og det er Jesper Gylling Olsen bestemt ikke tilfreds med.

– Det er urimeligt, at den manglende kommunikation og dialog mellem to parter som Viborg Kommune og Bach Gruppen kan ramme os som lejer i den her bygning.

Men nu har HTH været tvunget til at sætte de 15-20 ansatte i Viborg til noget andet, indtil butikken igen får lov til at åbne.

HTH er en stor spiller i hele Norden, og ifølge Jesper Gylling Olsen har virksomheden aldrig prøvet noget lignende.

– Vi har gjort, hvad vi skulle, og derfor er det selvfølgelig ikke acceptabelt.

– Derfor har vi involveret vores advokat i sagen. Vi bliver nødt til at svare, når vi får et påbud mod at åbne, og tilkendegive, at der kan komme en eller anden form for krav om erstatning.

Hvor længe butikken skal holde lukket, ved direktøren ikke.

– Kommunen kan ikke fortælle, om det tager dage, uger eller måneder. Kan man få en dispensation? De svar kan de ikke give. Det er skuffende, afslutter han.

Vil du læse resten af artiklen?

Prøv OPS-Indsigt gratis i 4 uger

Få adgang med det samme - ingen binding - ingen kreditkort 4 ugers gratis prøveperiode

Log ind

Leave a Reply