Alle sjællandske kommuner kan trække overskud ud af botilbud

Del artiklen:
De sjællandske kommuner og regionen har lavet en aftale om, hvor meget de må trække ud botilbud til administration i form af overhead, men de har også en aftale om et loft for overskud.
De sjællandske kommuner og regionen har lavet en aftale om, hvor meget de må trække ud botilbud til administration i form af overhead, men de har også en aftale om et loft for overskud. - Foto: Kaspar Wenstrup/Nf-Nf/Ritzau Scanpix

Offentlige botilbud har et fælles aftaleforum for priser og regler for udtræk af overskud og overhead til kommunerne. Havde private virksomheder gjort tilsvarende, var det blevet kaldt karteldannelse, skriver redaktør Steen Houmark i denne analyse.

Af Steen Houmark, redaktør af OPS-Indsigt, steen@nb-medier.dk