Kommune hjemtager driften af to plejehjem

Del artiklen:
”I Kommunalbestyrelsen arbejder vil altid mod at løse opgaverne bedst og billigst”, siger formand for Social- og Sundhedsudvalget Ib Nellemann, der er i en kommentar til hjemtagningen. (Arkivfoto)
”I Kommunalbestyrelsen arbejder vil altid mod at løse opgaverne bedst og billigst”, siger formand for Social- og Sundhedsudvalget Ib Nellemann, der er i en kommentar til hjemtagningen. (Arkivfoto) - Foto: Mathias Løvgreen Bojesen/Ritzau Scanpix

Jammerbugt Kommune hjemtager driften af to udliciterede plejecentre. ”I det her tilfælde har, det vist sig, at vi fremadrettet selv kan levere samme service for beboerne for et mindre budget,” siger Ib Nellemann, der er formand for Social- og Sundhedsudvalget i Jammerbugt Kommune.

Af Steen Houmark, redaktør af OPS-Indsigt, steen@nb-medier.dk