Skip to main content

Flere notater fra Sundheds- og Ældreministeriet samt en række andre ministerier viser, hvilke erhverv der efter torsdagens aftale må åbne mandag. Erhvervene har været lukket ned for at mindske spredningen af coronavirus i Danmark.  Se hvem, der må åbne, her: * Frisører * Skønheds- og massageklinikker * Kropsplejeklinikker * Spaklinikker * Tatovører og piercingbutikker * Solarier * Køreskoler * Fysioterapeuter * Kiropraktorer * Ergoterapeuter * Osteopater * Diætister * Fodterapeuter * Optikere * Psykologer * Tandteknikere, tandlæger og tandplejere. * Hørelæger og audiologer * Privathospitaler og privatklinikker Kilder: Sundheds- og Ældreministeriet og Erhvervsministeriet. /ritzau/

Vil du læse resten af artiklen?

Prøv OPS-Indsigt gratis i 4 uger

Få adgang med det samme - ingen binding - ingen kreditkort 4 ugers gratis prøveperiode

Log ind

Leave a Reply