Skip to main content

I starten af 2019 genudbød Guldborgsund Kommune deres drift og vedligehold af vejbelysning. Der var tale om et konkurrencepræget dialogudbud, hvor alle fire deltagende leverandører – Ørsted, Verdo, Enelco og SEAS-NVE – blev prækvalificeret.

Efter prækvalifikationen indledte Guldborgsund Kommune dialogen med leverandørerne og fik endevendt samtlige kontraktelementer.

På den led opnåede man den mest nøjagtige opgavebeskrivelse og bedst mulige kontrakt til gavn for begge parter. Skriver Danske Industri på deres hjemmeside

SEAS-NVE trak det længste strå, og de skal dermed stå for at udskifte og drive gadebelysningen i Guldborgsund Kommune frem til udgangen af 2023 med option på yderligere 2x 1 år. 

Resultatet af den netop påbegyndte kontrakt betyder ifølge Dansk Industri, at Guldborgsund Kommune sparer to mio. kr. årligt.”I Guldborgsund Kommune har vi været rigtig tilfredse med udbudsforløbet om vejbelysning. Vi har haft en god, konkurrencepræget markedsdialog med virksomhederne, som samtidig har sikret os en mere nøjagtig opgavebeskrivelse. Og så er det selvfølgelig positivt for kommunen, at den skarpe konkurrence har ført til, at vi årligt sparer et millionbeløb på genudbuddet til gavn for borgerne,” siger Christian Refstrup, Direktør for Teknik og Miljø, Guldborgsund Kommune til Dansk Industri.’SEAS-NVE stod i forvejen for driften af vejbelysning i kommunen.

Læs desuden på Dansk Industris hjemmeside

Vil du læse resten af artiklen?

Prøv OPS-Indsigt gratis i 4 uger

Få adgang med det samme - ingen binding - ingen kreditkort 4 ugers gratis prøveperiode

Log ind

Leave a Reply