Skip to main content

CareLink A/S har vundet stort udbud på 2-cifret millionbeløb for Region Midt.

Det er ikke første gang at CareLink A/S vinder større udbud. Virksomheden levere bl.a. vikare til hospitalerne i region Sjælland. Denne gang drejer det sig om levering af vikarer til samtlige hospitaler psykiatri og somatik samt hele socialområdet i Region Midt. En kontrakt til en samlet værdi på kr. 35 mio. “Vi er ekstremt stolte over, at vi endnu en gang bliver vist stor tillid, denne gang fra Region Midt. Udbuddet omfatter både det somatiske, psykiatriske og sociale område, og vi er blevet første leverandør på alle tre områder, så det er vi selvfølgelig virkelig ekstremt glade for,” udtaler adm. direktør Brian Rosenberg.En Gazelle der løber under offentlighedens radar og blev købt kapitalfond

Vikarbureauet CareLink A/S  er kåret som Gazelle virksomhed for tredje år i træk, men til trods for det er der tale om en virksomhed, der lever relativt ukendt for den brede offentlighed.Virksomheden blev startet i 2007 med nul kroner i omsætning af sygeplejerske Mette Lynggren fra privaten i Randers. I løbet af de seneste 12 år er virksomheden vokset til at omsætte for lige omkring kr. 400 mio., hvilket har gjort virksomheden til det hurtigst voksende vikarbureau indenfor sundhedssektoren. I maj 2019 købte kapitalfonden Dansk Generationsskifte sig ind i virksomheden og Brian Rosenberg  blev ny adm. direktør.Den store frihed og fleksbilitet, der er ved at være vikar, får mange sundhedsfaglige medarbejdere til at søge mod de private aktører og især vikarbureauerne.  Brian Rosenberg kan godt nikke genkendende til dette: OPS-Indsigt har tidligere skrevet om hvordan sygeplejersker søger ud i den private sektor. Vikarbranchen er et af disse områder.

Hvem er CareLink?

CareLink er Danmarks tredjestørste vikarbureau indenfor social- og sundhedssektoren. CareLink har i 2017, 2018 og 2019 fået Børsens Gazelle-pris. Foruden vikarydelser driver CareLink en hastigt voksende afdeling, som varetager specialopgaver indenfor det respiratoriske områder samt børneområdet for kommuner, regioner samt private borgere. CareLink har hovedsæde i Randers samt kontorer i Aalborg, Aarhus og Valby.

Vil du læse resten af artiklen?

Prøv OPS-Indsigt gratis i 4 uger

Få adgang med det samme - ingen binding - ingen kreditkort 4 ugers gratis prøveperiode

Log ind

Leave a Reply