Medier

  Medier

  Dansk Avis Omdeling, er majoritetsejet af JP/Politikens Hus og her kræver man i følge Berlingske ikke overenskomst for de natarbejdende chauffører, der bringer frisk fisk frem til kunderne for Skagenfood.

  Politikken-ejet transportselskab har kontraktforhold, der minder om Nemlig.Com

  Salling-Group der er i konkurrence med Nemlig.Com har benyttet sig af transportselskabet DAO Food, som er ejet af JP/Politikens Hus, hvor Dagbladet Politikken længe har problematiseret kontraktforholdene hos Nemlig.Com. Nu skal ministeren svare på spørgsmål. Læs hvad der er op og ned.
  Kulturminister Ane Halsboe-Jørgensen (S) vil have medier, der er kritiske overfor magthaverne

  Kulturminister ønsker stærkere lokale og regionale medier

  For første gang præsenterer kulturminister Ane Halsboe-Jørgensen (S) regeringens prioriteter ved de kommende forhandlinger om et nyt medieforlig
  En del politikere i Folketinget har i en længere periode været meget aktive til at kommentere artikler på Facebook, hvilket har givet dem mange likes og kommentarer fra andre brugere.

  Medier stopper politiker-kapring af kommentarspor på Facebook

  Fremover vil en række landsdækkende medier vise nyeste Facebook-kommentar under artikler.
  "Vi tilbyder nu vores kunder, at de kan få en garanti mod at blive mødt med kæmperegninger for brud på vores ophavsret," oplyser chefredaktør for NB-Medier, Arne Ullum.

  Kæmperegning for brud på nichemedies ophavsret

  En kæmpe regning til Forsvarsministeriet for ulovligt at videresende et nichemedies artikler har skabt frygt for lignende opsigtsvækkende regninger i kommuner, regioner og ministerier. NB-Medier tilbyder nu kunderne garanti mod lignende sager.
  Artikler og viden har gennem årene, været kopieret uden ophavsret, hvad enten man har benyttet sig af kopimaskiner, CD-brændere eller blot lagt artikler fra nettet i en PDF. En ny sag sætter ophavsretten for nichemedier i perspektiv.

  Forsvarsministeriet krænkede i to år ophavsret hos nichemedie

  Over 200 artikler hentet fra et enkelt abonnement hos nichemediet OLFI blev gennem to år delt i Forsvarsministeriets departement med 300 medarbejder. Sagen er afsluttet med et forlig på over en kvart million kroner, men illustrerer også nichemediers balance i samarbejdet med det offentlige.
  Laust Westtoft er Strategisk- og politisk chef i LOS – Landsorganisationen for sociale tilbud.

  Kronik: Magt, omsorg eller underholdning

  Hvornår er en handling magt? Hvornår er det omsorg? Og hvornår bliver det til underholdning? Hver dag bliver der udøvet magt i Danmark. Og hver dag står professionelle omsorgspersoner i det dilemma. Som samfund er vi nødt til at anerkende deres dilemma åbent. Mediernes fremstilling af magten risikerer på sigt at skade børnene, fordi man af frygt for forsider og tv-udsendelser viger uden om dilemmaet og undlader den omsorgsfulde magt.