Kommunikation

  Kommunikation

  "De ældre anskues som en form af objekter af distanceblændede og selvtilfredse politikere ," skriver en leverandør bl.a. i et lokalt debatindlæg om ældreplejen. (arkiv foto)

  Gribskov Kommune trækker leverandør til samtale efter kritisk debatindlæg

  Hvor langt strækker ytringsfriheden sig, når du er leverandør? Det spørgsmål er aktuelt efter et kritisk debatindlæg af kommunens politik på ældreområdet. Indlægget har fået forvaltningen i Gribskov til at trække leverandøren til side og det er ikke første gang kommunen markere, hvor grænsen går.

  Kommunikations- og reklamebureau skal markedsføre offentlig transport

  Corona-nedlukningen har ændret mange passageres rejsevaner og det giver selskabet Din Offentlige Transport (DOT) er række udfordringer, som kræver ekstern bistand til markedsføring og branding for at få de tabte kunder tilbage.
  Sidste år blev Folkemødet aflyst grundet coronasituationen. Men det kommer ikke til at ske i år, slår arrangøren fast. Folkemødet vil blive gennemført.

  Folkemødet – digitalt og indhegnet under åben himmel

  ”Fra dvale til drivkraft” er temaet for årets Folkemøde. Et hybridarrangement hvor Folkemødet går mod strømmen af aflysninger i festivalbranchen. ”Folkemødet giver en fantastisk mulighed for en dialog, der ville være umulig at gennemføre i hverdagens heksekedel,” lyder det fra en folkemødeveteran.

  Teleselskaber lader milliarderne rulle i gigant aktion

  "Med de nye frekvenser kan vi på den korte bane skrue endnu mere op for kapaciteten og hastigheden,” siger Andreas Pfisterer, CEO i TDC NET, som er et af tre selskaber, der har indkøbt de eftertragtede mobil-frekvenser, men hvem får gavn af dem?