Gladsaxe Kommune

  Kommunerne har udregnet nogle meget forskellige prisser for den samme plejeydelser. Her udviklingen fra 2013 til 2021

  Voldsom variation i kommunernes frit-valgs-priser

  Der er tale om en kaotisk variation i kommunernes timeprisberegninger for hjemmepleje. Hele 220 kr. er differencen på den højeste og laveste pris for samme ydelse, viser en undersøgelse. Se her hvilke kommuner der har de højeste priser og hvor mange der de seneste tre år har sat priserne ned.
  På dette lager i Brøndby får Intervare A/S, som cirka 40 kommuner har indkøbsaftaler med, pakket varer til ældre og handicappede.

  Lokalpolitikere sætter spot på Intervare A/S

  Byrådsmedlemmer i flere kommuner kræver klar besked om kommunens indkøb hos Intervare, som er moderselskab for omstridte Nemlig.com. Se her top ti over kommuner med mest indkøb via Intervare.

  Kommuner klar til at opsige kontrakt med Intervare

  Overholdes sociale klausuler og arbejdsmiljøregler ikke i Intervare, der er moderselskab for Nemlig.com og leverer dagligvare til ældre, er kommuner klar til at opsige kontrakter.

  Dansk Erhverv: Kommunale hjemtagningsplaner er en skueproces for skatteborgernes penge

  Dansk Erhverv er rystede over udsigten til en kommunal hjemtagning af affaldsindsamling. Denne gang er det Gladsaxe Kommune, der i Miljøudvalget har lagt op til en fuld hjemtagning af affaldsindsamlingen, men det handler ikke om ideologi, siger formanden for Miljøudvalget.
  Rigtig mange byggematerialer kan genanvendes, og med bygcirkulært.dk bliver det nemmere. Her er det 400 gamle lysarmaturer, som man normalt ville have smidt ud. Men via et samarbejde med Fischer Lighting endte de alle med at blive genanvendt.

  Partnerskab bag national portal til genbrug af byggematerialer

  En ny portal, bygcirkulært.dk, har set dagens lys. Her kan man udveksle byggematerialer til genbrug og dermed undgå byggespild. Civilsamfundsforening og kommune står bag initiativet.
  ”Kickstarter til dobbelt bundlinje” er et eksempel på, at der kan skabes værdi for både erhvervsliv og udsatte borgere på en og samme tid siger Gladsaxes borgmester Trine Græse om et nyt socialt investeringsprojekt

  Gladsaxe Kommune kickstarter til dobbelt bundlinje

  ”Vi har fået en kanon rådgivning omkring forretningsudvikling,” siger CEO i Move Innovation Jørgen Ole Kjær om nyt samarbejde mellem Den Sociale Kapitalfond, Gladsaxe Kommune og virksomheder, der går hånd i hånd om jobskabelse for udsatte borgere.