Kommune inflationsregulerer de private madleverandører

Del artiklen:
Det er ikke første gang, at en madleverandør har puffet til kommunerne, når det gælder regulering af priserne. Denne gang sker det i kølvandet af den stigende inflation.
Det er ikke første gang, at en madleverandør har puffet til kommunerne, når det gælder regulering af priserne. Denne gang sker det i kølvandet af den stigende inflation. - Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix / Mathias Løvgreen Bojesen/Ritzau Scanpix

Esbjerg Kommune er den første kommune, der har reguleret afregningspriserne for mad til ældre med udgangspunkt i de stigende priser og flere er på vej. Reguleringen dækker ikke inflationsraten, alligevel tager leverandørerne godt imod reguleringen.

Af Steen Houmark, redaktør af OPS-Indsigt, steen@nb-medier.dk