Regeringens rådgivningspanel på vej med omfattende løsningskatalog for ældreområdet

Del artiklen:
Vælger regeringen at følge alle forslag, der fremsættes i rapporten, vil det medføre en grundlæggende ændring af ældreplejen i følge formanden for regeringens rådgivningspanel Per Okkels.
Vælger regeringen at følge alle forslag, der fremsættes i rapporten, vil det medføre en grundlæggende ændring af ældreplejen i følge formanden for regeringens rådgivningspanel Per Okkels. - Foto: Signe Goldmann/ Sara Gangsted/Philip Davali/Ritzau Scanpix

Det fremgår af en fortrolig rapport, at vi vil stå med en række dilemmaer ift. den eksisterede model for frit valg, hvis man politisk beslutter sig for en ny visitationsmodel og organisering af ældreområdet i faste teams, men der findes også muligheder for udvidelse af det frie valg, fremgår det.

Af Steen Houmark, redaktør af OPS-Indsigt, steen@nb-medier.dk