Et flertal af kommunalpolitikere går ind for et styrket offentligt-privat samarbejde

Del artiklen:
I november 2021 stemte danskerne til kommunalvalget i 98 kommuner. Men hvad tænker de nye byråd om offentligt-privat samarbejde som værktøj for optimering af den kommunale opgave løsning?
I november 2021 stemte danskerne til kommunalvalget i 98 kommuner. Men hvad tænker de nye byråd om offentligt-privat samarbejde som værktøj for optimering af den kommunale opgave løsning? - Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Et styrket offentlig-privat samspil kan medvirke til optimering af den kommunale opgavevaretagelse. Det mener et stort flertal af kommunalpolitikerne på tværs af partifarve i en ny undersøgelse. Her peges der på flere potentialer og i Dansk Industri ser man frem til, at kommunerne letter foden på bremsen.

Af Steen Houmark, redaktør af OPS-Indsigt, steen@nb-medier.dk