Regeringen suspenderer behandlingsgarantien og borgerens frie sygehusvalg

Del artiklen:
Ideen med at suspendere behandlingsgarantien er, at den skal frigive kapacitet i det offentlige sygehusvæsen, som er presset på grund af corona. Men den køber Venstres sundhedsordfører Martin Geertsen ikke. (Arkiv foto)
Ideen med at suspendere behandlingsgarantien er, at den skal frigive kapacitet i det offentlige sygehusvæsen, som er presset på grund af corona. Men den køber Venstres sundhedsordfører Martin Geertsen ikke. (Arkiv foto) - Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Stigende smitte- og indlæggelsestal med corona medfører nu, at behandlingsgarantien og borgerens frie sygehusvalg i en periode suspenderes, for at frigive kapacitet i det offentlige, men giver det mening og hvad så med den private hospitalssektor, skal den så gå i tomgang?

Af Steen Houmark, redaktør af OPS-Indsigt, steen@nb-medier.dk