Ny social investeringsalliance for kommuner

Del artiklen:
I Aarhus er det kommunen selv, der leverer indsatsen ved deres første investering, vedrører hjemløse unge, men serviceleverandøren ved sociale investeringer behøver ikke kun at være kommunal.
I Aarhus er det kommunen selv, der leverer indsatsen ved deres første investering, vedrører hjemløse unge, men serviceleverandøren ved sociale investeringer behøver ikke kun at være kommunal. - Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Det er nemt at hylde tanken om sociale investeringer som den model, der løfter udsatte borgere ud af deres armod og reducere kommunernes udgifter. Det er langt mere komplekst at realisere. Derfor har vi brug for rum, hvor kommunerne kan ideudveksle og møde ekspertviden, investorer og leverandører.

Af Steen Houmark, redaktør af OPS-Indsigt, steen@nb-medier.dk