PLO har udpeget 18 stråmandsklinikker, men der er noget som ikke stemmer

Del artiklen:
At få folketingspolitikernes øre er svært, men det er lykkedes Praktiserende Lægers Organisation i forbindelse med behandlingen af et beslutningsforslag om bekæmpelse af stråmandsklinikker fra Det Konservative Folkeparti
At få folketingspolitikernes øre er svært, men det er lykkedes Praktiserende Lægers Organisation i forbindelse med behandlingen af et beslutningsforslag om bekæmpelse af stråmandsklinikker fra Det Konservative Folkeparti - Foto: Ólafur Steinar Rye Gestsson/Ritzau Scanpix

Praktiserende Lægers Organisation (PLO) har udarbejdet et notat med en oversigt over stråmandsklinikker og sendt det til sundhedsordførerne i Folketinget, men notatet indeholder både fejl og ingen dokumentation for, hvem de formodede stråmænd egentlig er. Læs hvordan det hænger sammen.

Af Steen Houmark, redaktør af OPS-Indsigt, steen@nb-medier.dk