Minister bruger kattelem i et svar om kommunale prisberegninger

Del artiklen:
Social- og Ældreminister har efter tre uger svaret på et spørgsmål i Folketingets Social- og Ældreudvalg og det bærer mest præg citater fra ministerielle vejledninger, hvor ministeren benytter sig af en kattelem.
Social- og Ældreminister har efter tre uger svaret på et spørgsmål i Folketingets Social- og Ældreudvalg og det bærer mest præg citater fra ministerielle vejledninger, hvor ministeren benytter sig af en kattelem. - Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Social- og Ældreminister Astrid Krag vil ikke forpligte kommunerne til automatisk at lægge omkostningskalkulationerne frem, når de beregner priser til frit valg af hjemmehjælp. Det fremgår af et svar til Folketingets Social- og Ældreudvalg, skriver redaktør Steen Houmark i denne analyse.

Af Steen Houmark, redaktør af OPS-Indsigt, steen@nb-medier.dk