KL til kommunerne: Kriterierne for vaccination skal tolkes restriktivt

Del artiklen:
Kriterierne for vaccination skal tolkes restriktivt og det er ledelsen, der foretager vurderingen, fremgår det af et notat fra KL. Her må man gå ud fra, at det også gælder ift de private velfærds tilbud.
Kriterierne for vaccination skal tolkes restriktivt og det er ledelsen, der foretager vurderingen, fremgår det af et notat fra KL. Her må man gå ud fra, at det også gælder ift de private velfærds tilbud. - Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Sundhedsstyrelsen har overfor KL præciseret, at personale på specialskoler ikke er omfattet af målgruppe 4, som skal vaccineres nu, således som Københavns Kommune har fortolket det. Det fremgår af dokumenter OPS-Indsigt har adgang til, men det rejser fortsat en række spørgsmål.

Af Steen Houmark, redaktør af OPS-Indsigt, steen@nb-medier.dk