København rykker specialskoler foran i vaccinekøen

Del artiklen:
LOS har indsamlet over 7000 cpr-numre, men alle medarbejdere på dagbehandlingsområdet er blevet afvist af Statens Serums Institut (SSI). Det har man dog ikke gjort med speciallærere fra Københavns Kommune.
LOS har indsamlet over 7000 cpr-numre, men alle medarbejdere på dagbehandlingsområdet er blevet afvist af Statens Serums Institut (SSI). Det har man dog ikke gjort med speciallærere fra Københavns Kommune. - Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Mange private og kommunale specialskolelærer må vente medens deres københavnske kollegaer tilbydes en vaccine. Det undrer i KL, som for en uge siden har bedt Sundhedsstyrelsen præciserer retningslinjerne og imens vi venter tegner, der sig et billede af, at København har særstatus.

Af Steen Houmark, redaktør af OPS-Indsigt, steen@nb-medier.dk