Vaccination af frontpersonale – Uorganiserede virksomheder kan falde mellem to stole

Del artiklen:
Brancheforeningerne er åbne overfor at uorganiserede virksomheder melder sig underfanerne, så deres frontpersonale kan blive en del af vaccineplanen, men der er også andre udfordringer.
Brancheforeningerne er åbne overfor at uorganiserede virksomheder melder sig underfanerne, så deres frontpersonale kan blive en del af vaccineplanen, men der er også andre udfordringer. - Foto: Benoit Tessier/Reuters/Ritzau Scanpix

Frontpersonale hos uorganiserede private virksomheder risikerer at falde mellem to stole, når vaccinationen af personale i kritiske funktioner rulles ud. Det skyldes, at det kun er medlemmer af de fire store brancheorganisationer, der kan få sendt personaleoplysninger ind til Statens Serum Institut.

Af Steen Houmark, redaktør af OPS-Indsigt, steen@nb-medier.dk