Private virksomheder finder op til 10 procent af de smittede

Del artiklen:
PCR-testen går langt hurtigere i det private, som er den såkaldt langsomme og sikre test man anvender i det offentlige. Det viser en rundspørge OPS-Indsigt har lavet.
PCR-testen går langt hurtigere i det private, som er den såkaldt langsomme og sikre test man anvender i det offentlige. Det viser en rundspørge OPS-Indsigt har lavet. - Foto: Matthias Rietschel/Reuters/Ritzau Scanpix

Regeringen har trådt på test-bremsen i forhold til private aktører, selvom private allerede i dag finder op til 10 procent af de smittede. Nu gør lange køer ved offentlige testcentre, at private inviteres ind som supplement. Hos Aleris Hamlet kan man få svar på en PCR-test på få timer.

Af Steen Houmark, redaktør af OPS-Indsigt, steen@nb-medier.dk