Ministerium retter misforståelse om corona-kompensation af sociale tilbud

Del artiklen:
Det er fortsat ikke helt klart, hvordan kommunerne vil og kan kompenserer alle typer af private velfærdsleverandører for merudgifter til Covid-19. Her arkivfoto af næstformand for KL Martin Damm (V) samt formand for KL Jacob Bundsgaard (S), da Regeringen og KL præsenterer økonomiaftalen for 2021 i Finansministeriet i maj.
Det er fortsat ikke helt klart, hvordan kommunerne vil og kan kompenserer alle typer af private velfærdsleverandører for merudgifter til Covid-19. Her arkivfoto af næstformand for KL Martin Damm (V) samt formand for KL Jacob Bundsgaard (S), da Regeringen og KL præsenterer økonomiaftalen for 2021 i Finansministeriet i maj. - Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

Social- og Indenrigsministeriet retter nu op på nogle af de misforståelser, som er afstedkommet af et svarbrev til KL om kompensation for merudgifter til Covid-19. Det fremgår af en mail til OPS-Indsigt, men mailen efterlader fortsat flere ubesvarede spørgsmål.

Af Steen Houmark, redaktør af OPS-Indsigt, steen@nb-medier.dk