Kompensation af private velfærdstilbud i Vejle og Halsnæs kommuner

Del artiklen:
I Dansk Sundhed og Velfærd man optaget af, at de private daginstitutioner, plejevirksomheder og sociale tilbud kompenseres for deres merudgifter til covid-19 på samme vis som de kommunale tilbud.
I Dansk Sundhed og Velfærd man optaget af, at de private daginstitutioner, plejevirksomheder og sociale tilbud kompenseres for deres merudgifter til covid-19 på samme vis som de kommunale tilbud. - Foto: Björn Larsson Rosvall/TT/Ritzau Scanpix

Ingen ved hvordan og hvor mange kommuner der kompenserer private velfærdstilbud for merudgifter til covid-19 og i debatten kan man godt få det indtryk, at det slet ikke sker, men både i Vejle og Halsnæs har de fundet en model.

Af Steen Houmark, redaktør af OPS-Indsigt, steen@nb-medier.dk