Dem de andre ikke vil lege med

Del artiklen:
”De målgrupper vi beskæftiger os med, er dem de andre ikke vil lege med,
”De målgrupper vi beskæftiger os med, er dem de andre ikke vil lege med," siger Allan Laursen med en slet skjult henvisning til Kim Larsens sang. Han er stifter og ejer af den private tilbudsvirksomhed Sputnik, som står til lukning, hvis regeringens forslag om forbud mod overskud gennemføres i sin nuværende form. - Foto: Andreas Beck/Ritzau Scanpix

“Som forslaget ligger nu, kan vi ikke overgå til selveje,” siger stifter af Sputnik, Allan Laursen til forslaget om forbud mod profit på socialområdet. Han er alligevel optimistisk. Læs hans overvejelser om selveje, hvorfor Sputnik ejer bygninger og de privates rolle som supplement til kommunerne.

Af Steen Houmark, redaktør af OPS-Indsigt, steen@nb-medier.dk