Wammen: Kommunerne skal i dialog med de private om merudgifter

Del artiklen:
Finansminister Nicolai Wammen har nu givet svar på et spørgsmål Jane Heitmann (V) stillede den 12 august om kompensation af ikke-kommunale virksomheders merudgifter til corona.
Finansminister Nicolai Wammen har nu givet svar på et spørgsmål Jane Heitmann (V) stillede den 12 august om kompensation af ikke-kommunale virksomheders merudgifter til corona. - Foto: Emil Helms/Ritzau Scanpix

I KL mener man, at der ikke altid er hjemmel til dækning af private velfærdsvirksomheders corona-merudgifter. Det mener Jane Heitmann (V), er at gemme sig bag et figenblad. Nu har Finansministeren givet sit svar på et spørgsmål, hvor man ifølge Dansk Erhverv render fra Herodes til Pilatus.

Af Steen Houmark, redaktør af OPS-Indsigt, steen@nb-medier.dk