Regeringen vil pumpe milliarder i krisefond til store virksomheder

Del artiklen:
Finansminister Nicolai Wammen (S) vil investerer i store danske virksomheder, hvor man via en krisefond bringer egenkapital til virksomhederne, der er ramt af coronakrisen.
Finansminister Nicolai Wammen (S) vil investerer i store danske virksomheder, hvor man via en krisefond bringer egenkapital til virksomhederne, der er ramt af coronakrisen. - Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

”Vi skal gøre alt for at undgå, at sunde og samfundsbærende virksomheder kommer i akut stormvejr, fordi fundamentet under verdensmarkedet slår revner.” Siger Finansminister Nicolai Wammen i forbindelse med at regeringen foreslår en krisefond for store virksomheder. Læs, hvorfor og hvordan.

Af Steen Houmark, redaktør af OPS-Indsigt, steen@nb-medier.dk