Privat affaldsselskab: Privatisering er ikke den eneste vej

Del artiklen:
Klima-, energi- og forsyningsminister Dan Jørgensen (S) ankommer til sættemøde om klimaforhandlinger mellem Folketingets partier og Regeringen i Finansministeriet i København, tirsdag den 26. maj 2020.
Klima-, energi- og forsyningsminister Dan Jørgensen (S) ankommer til sættemøde om klimaforhandlinger mellem Folketingets partier og Regeringen i Finansministeriet i København, tirsdag den 26. maj 2020. - Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

Klimaminister Dan Jørgensen har foreslået at konkurrenceudsætte håndteringen af affald. Herved ophæves kommunernes monopol. ”Men det kan lige så godt være i fælles selskaber.” siger direktør i Danmarks største affaldsselskab Stefan Olin til OPS-Indsigt.

Af Steen Houmark, redaktør af OPS-Indsigt, steen@nb-medier.dk