Revisionsbranchen kommer til at score kassen på hjælpepakkerne

Del artiklen:
Erhvervsminister Simon Kollerup, finansminister Nicolai Wammen og skatteminister Morten Bødskov har siden den 10 marts præsenteret flere hjælpepakker, der skal understøtte dansk erhvervsliv.
Erhvervsminister Simon Kollerup, finansminister Nicolai Wammen og skatteminister Morten Bødskov har siden den 10 marts præsenteret flere hjælpepakker, der skal understøtte dansk erhvervsliv. - Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix

Hjælpepakken for økonomisk kompensation for faste udgifter er skruet så uheldigt sammen, at selvstændige risikerer at få mindre ud af støtten end revisoren, der blåstempler ansøgningen. Derfor foreslår Ase og foreningen Danske Soloselvstændige, at der indføres en bagatelgrænse for, hvornår en revisionspåtegning er nødvendig

Af Steen Houmark, redaktør af OPS-Indsigt, steen@nb-medier.dk