Overenskomst vedtaget i skyggen af corona

Del artiklen:
Forligsmand Jan Reckendorff har sammen med Fagbevægelsens Hovedorganisation (FH) og Dansk Arbejdsgiverforening (DA) udarbejdet et samlet mæglingsforslag for OK 2020, som nu er vedtaget af begge parter..
Forligsmand Jan Reckendorff har sammen med Fagbevægelsens Hovedorganisation (FH) og Dansk Arbejdsgiverforening (DA) udarbejdet et samlet mæglingsforslag for OK 2020, som nu er vedtaget af begge parter.. - Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Corona-spøgelset trækker en skygge ind over nye overenskomster på det private arbejdsmarked. Generelt spores kun forsigtig tilfredshed hos arbejdsgiverne. Hos FOA har medlemmerne afgivet et stort ja, men selve stemmeprocenten er faldet.

Af Steen Houmark, redaktør af OPS-Indsigt, steen@nb-medier.dk