Kommuner har sluppet fingeren på pauseknappen og fortsætter brug af handicapkonsulenter

Del artiklen:
Bo- og opholdstederne skal ikke forvente at forhandlingspresset bliver sat på stand by. Ankestyrelsens undersøgelse af kommunernes brug af konsulenter har ikke opsættende virkning og kommunerne suser derudaf med forhandlingsløsninger offentlige som private.
Bo- og opholdstederne skal ikke forvente at forhandlingspresset bliver sat på stand by. Ankestyrelsens undersøgelse af kommunernes brug af konsulenter har ikke opsættende virkning og kommunerne suser derudaf med forhandlingsløsninger offentlige som private. - Foto: Sarah Christine Nørgaard/BT/Ritzau Scanpix

Ankestyrelsens igangværende undersøgelse af kommunernes brug af konsulenter på handicapområdet, har ikke opsættende virkning. Kommunerne finder ikke metoden ulovlig, derfor løser private fortsat opgaver.

Af Steen Houmark, redaktør af OPS-Indsigt, steen@nb-medier.dk